Exclusieve Wandafwerking

Exclusieve wandafwerking Breukelen

Veerwater Schilderwerken is naast schilderen ook gespecialiseerd in exclusieve wandafwerking. Gaat u voor nieuw behang op de wand? Kiest u liever voor een robuuste afwerking middels Stucco? Of toch voor een strakke afwerking, dan gebruiken wij de Airless spuit

Stucco - Exclusieve Wandafwerking | Veerwater Schilderwerken

Soorten wandafwerking

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om een wand op te fleuren. Elke exclusieve wandafwerking geeft zijn eigen effect. Kiest u voor een strak of een robuust effect? Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit drie verschillende afwerkingsmethoden. 

Behangen

Niet iedereen geeft de voorkeur aan schilderen en kiest daarom voor behangen, of gedeeltelijk behangen. Over het algemeen zijn er drie soorten behang te onderscheiden: glasvezelbehang, renovliesbehang en papierbehang.

Glasvezelbehang

Een lange tijd is het populair geweest om muren te renoveren met glasvezelbehang. Na het aanbrengen van dit behang is het makkelijk over te schilderen in de gewenste kleur. Echter kan het allergische reacties veroorzaken door de glasvezels die hierin verwerkt zitten.

Renovliesbehang

Renovlies is de verbeterde versie van glasvezelbehang. Het werkt oneffenheden weg en komt hierdoor ook aan zijn naam, renovatiebehang. Evenals glasvezelbehang is renovliesbehang ook over te schilderen. Renovliesbehang is verkrijgbaar in verschillende diktes. Handig! Want op het moment dat er meerdere scheuren in de muur zitten kan er gekozen worden voor een dikke variant.

Exclusieve Wandafwerking Renovlies Behang | Veerwater Schilderwerken

Papieren behang

Papierbehang is het klassieke behang en is overal verkrijgbaar. Daarnaast kan een motief niet gek genoeg zijn of er is een behangrol van te vinden. Dit behangsoort kan alleen aangebracht worden op een egale muur, hierdoor zal er dus mogelijk meer voorbereidingen getroffen moeten worden. Daarentegen is de aanschaf van papierbehang wel zeer voordelig.

Exclusieve Wandafwerking Papieren Behang | Veerwater Schilderwerken

Stucco

Wilt u uw wanden af laten werken met met een mooi decoratief effect? Stucco geeft de wanden een zachte, fluweelachtige uitstraling. De uitstraling van de wanden is zo zacht, dat het echt lijkt alsof ze met fluweel zijn bekleed. Hoe donkerder de kleur, hoe sterker de dieptewerking van Stucco wordt. Ook het schaduweffect is dan veel levendiger.

Stucco Wandafwerking | Veerwater Schilderwerken

Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren

Stucco Mat is verkrijgbaar in maar liefst 52 verschillende kleuren. Hierdoor is er er voor iedere inrichting wel een passende kleur te vinden. Eventueel kunnen wij het effect nog verfraaien door de eindafwerking naar uw smaak aan te passen, zodat uw pand is afgewerkt met een echt exclusieve decoratieve wandafwerking.

Airless spuit

In plaats van rollen, latex spuiten! Dit is wat we doen met onze Airless spuit. Het grote voordeel van latex spuiten is dat u ervan verzekerd bent dat dit snel gebeurt. Bovendien wordt het oppervlak gelijkmatig bespoten, zo is de dekking overal gelijk en ontstaan er geen kleurverschillen. Ook zult u geen banen zien, iets dat met het rollen van wanden wel gebeurt.

Een Airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij de Airless verfspuit wordt de verf namelijk onder hoge druk (150 tot 250 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen, wordt de verf verneveld.

Wij brengen de de latex aan met een professionele nieuwe spuitinstallatie. Hierdoor is een grote tijdwinst te boeken en daardoor is Airless spuiten ook prijstechnisch erg interessant.

De Airless spuit kan gebruikt worden voor veel binnenschilder klussen. Weten wat voor binnenschilderwerk we voor u kunnen doen?

Onze referenties

Veerwater Schilderwerken is vooral actief in de omgeving van Breukelen. Maar ook tussen Naarden en Driebergen beschikken we over tientallen referenties. Dus woont u in Maarssen, Zeist, De Bilt of Bilthoven en zoekt u een schilder? Neem dan snel contact met ons op.